Hirdetés

World War Z - az AMD is közreműködik a zombis akciójátékban

|

Komoly támogatást kap az azonos című film játékadaptációja.

Hirdetés

Az AMD legújabb technológiái segítik a World War Z játék

munkálatait.

Hirdetés

A 2013-as World War Z és a könyvek játékadaptációját fejlesztő Saber Interactive bejelentette, hogy partnerséget kötöttek az AMD-vel, ami a marketing tevékenységek mellett a fejlesztési munkálatokban is megmutatkozik majd. Az AMD legkorszerűbb technológiájával szeretnék garantálni, hogy a játékosok egy hihetetlen élményben részesüljenek a megjelenéskor. A Saber Interactive igazgatója a következőképp nyilatkozott az együttműködésről:

Mindig ámulattal néztük, ahogy az AMD előrehaladott technológiája számos, hozzánk hasonló független játékfejlesztőt inspirált arra, hogy merjék átlépni a határokat. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az AMD-vel az oldalunkon folytathatjuk a munkát, hogy egy egyedülálló kalandot teremthessünk meg a játékosoknak.

Természetesen az AMD fejlesztési igazgatója, Ritche Corpus is örömmel nyilatkozott a partnerségről:

Izgatottak vagyunk, hogy a Saber Interactive partnerei lehetünk a közelgő csapatjátékra épülő zombis akciójáték, a World War Z munkálataiban. Az AMD Ryzen processzorok és a Radeon videokártyák a tökéletes kombinációja a játékosok zombigyilkoló igényeire, és alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk a Saberrel egy elképesztő élmény megalkotásán.

A World War Z egy zombikkal zsúfolt kalandon vezeti majd át a játékosokat, New York utcáitól kezdve Moszkván át egészen Jeruzsálemig lesz lehetőségünk a hentelésre. A Saber dinamikus Swarm Engine-je gondoskodik majd arról, hogy egyszerre több száz császkáló, a World War Z esetében rohanó zombit rá lehessen ereszteni a játékosokra. A játék megjelenését 2019-re tervezik, egyelőre csak PC-re.

Szerintetek lehet még újat mutatni a zombis témában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)