Hirdetés

Így tanulja meg egy mesterséges intelligencia végigjátszani a világ legnehezebb játékát

|

Néhány AAA játékban sajnos ennél butábbak az ellenfelek.

Hirdetés

Nem tudom ti emlékeztek-e erre a csodára, de az én életemből 10 évvel ezelőtt megszámlálhatatlanul sok órát vett el a World's Hardest Game. Ha kimaradt volna, itt megpróbálkozhattok vele, de csak saját felelősségre!

Hirdetés

A hétvégén bukkantam rá a Code Bullet csatornára, ahol egy srác különböző játékokra ereszti rá a mesterséges intelligenciát. Aknakereső, a Chrome-ba beépített dinós játék, Snake, 2048, meg amit akartok. Az anyag persze nem csak szórakoztató, rengeteget tanulhat is belőle az, aki most ismerkedik a programozás ezen részével, vagy csak érdeklik az evolúciós algoritmusok.

Ha rengeteg fölösleges szabadidőtök van, próbálkozzatok, aztán kiderül, hogy meg tudjátok-e verni a mesterséges intelligenciát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)