Hirdetés

Writers Guild Awards 2018 - valószínűleg kitalálnátok, melyik játék nyert

|

Négy játék szállt versenybe az írók díjáért, de csak egy győzhetett. Nem a Madden NFL 18 lett a nyertes.

Hirdetés

A Writers Guild Awards a nagy közönség számára azért lehet érdekes, mert az Oscar előtt adják át a díjakat, és filmes kategóriákban nagyjából előrevetíti az Oscar várható eredményeit.

Hirdetés

A legjobb eredeti forgatókönyv díját a Tűnj el!, a legjobb adaptált forgatókönyvét a Szólíts a neveden kapta, sorozatok közül pedig A szolgálólány meséje és Az alelnök (Veep) nyert, előbbi két kategóriában is. Számunkra viszont izgalmasabb a videojátékos elismerés, melyet a korábbi években a The Last of Usnak, a Rise of the Tomb Raidernek és több Uncharted játéknak is odaítéltek. Idén a Dishonored: Death of the Outsider, a Futurama: Worlds of Tomorrow, a Madden NFL 18: Longshot nevű sztorimódja, valamint a Horizon Zero Dawn indultak, és nem nagyon meglepő módon a Horizon lett a győztes. Az eredmény valószínűleg akkor sem lenne más, ha nem csak Writers Guild of America tagjai lehetnének jelöltek, legfeljebb az esélyesek változnának meg.

Ti melyik játékokat jelöltétek volna még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)