Hirdetés

Writers Guild Awards - négy játék is jelölést kapott

|

Az írók szövetségének díjkiosztóján egy mobiljáték és egy sportjáték írói is esélyesek a videojátékos történetmesélés díjára.

Hirdetés

Egy ideje már elismeri a Writers Guild of America a videojátékokat is, igaz, csak olyan írókat jelöl díjra, akik tagjai a szervezetnek. 

Hirdetés

Négy, 2016. december elseje és 2017. november harmincadika között megjelent játék sztorija volt annyira jó, hogy közülük egy megszerezhesse magának a Kiváló eredmény a videojátékírásban (Outstanding Achievement in Videogame Writing) díjat a Writers Guild of Americától, melyet február 11-én osztanak ki. A jelöltek a következők:

- Dishonored: Death of the Outsider, Anna Megill és Hazel Monforton külsős írók, Sachka Duval lead narrative designer

- Futurama: Worlds of Tomorrow, Cas Ruffin és Patric M. Veronne írók

- Horizon Zero Dawn, John Gonzalez narrative director, Benjamin McCaw vezető író, Ben Schroder és Anne Toole írók, Dee Warrick és Meg Jayanth közreműködő írók

- Madden NFL 18: Longshot, Michael Young, Adrian Todd Zuniga írók és Michael Young a történetért

Közben a Writers Guild of Great Britain külön díjkiosztót tart, melyen a Battlefield 1, a Hellblade: Senua's Sacrifice és a Subsurface Circular kapott jelölést. Az, hogy közülük ki nyer, január 15-én derül ki.

Mely játéknak adnátok díjat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)