Hirdetés

Még messze az ünnepi szezon, de már lehet rendelni csúnya, xboxos karácsonyi pulcsit

|

A különleges ruhadarab eléggé csicsás, így tökéletes ajándék lehet a legnagyobb Xbox-rajongók számára.

Hirdetés

Habár még csak nemrég léptünk át az őszbe, már most érezni lehet a karácsony előtti őrület közeledését, ami gyakran már októberben kezdetét veszi. Ha esetleg már most ajándékötleteken agyalnátok, akkor mutatunk egy apróságot, ami egész jól mutathat a fa alatt. Egy emberen viszont már kevésbé.

Hirdetés

A többek között filmes és videojátékos relikviákkal foglalkozó Merchoid bemutatta az Xbox: Christmas Unlocked nevű ruhadarabot, ami egy, a Microsoft által hivatalosan licencelt, ronda karácsonyi pulóver. Amint az látható, elől egy hatalmas Xbox logó virít rajta, míg lejjebb kontrollerek, illetve az azokon megtalálható gombok és karok díszítik ezt az egészen különleges ruhakölteményt.

A pulcsit már most elő lehet rendelni 49,99 euróért, vagyis több mint 16600 forintért, és a tervek szerint október 17-én meg is kapják a vásárlók ezt a csodás terméket.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)