Hirdetés

Ausztráliába költöznénk csak azért, hogy nyerhessünk egy felfújható Xbox One kontrollert

|

A Microsoft egy csodálatos nyereményt talált ki azoknak, akik mostanában a medencében ütik el az időt.

Hirdetés

Miután feldolgoztuk, hogy létezik az Xbox Onesie nevű pizsama, a következő csoda a felfújható Xbox One kontroller, amit szintén az Xbox Ausztráliának köszönhetünk.

A legjobb dolog a cuccban (amellett, hogy jól néz ki), a két pohártartó a közepén, de nem biztos, hogy kényelmes kapaszkodni benne. A Microsoft hivatalos sajtóközleményében megerősítette, hogy az eszköz nem kompatibilis az Xbox One egyik változatával sem.

A gumikontrollereket egyébként egy Facebook nyereményjátékon lehet bezsebelni, de csak Ausztráliában élő gamereknek. A feladat az, hogy megírják az oldalnak "milyen lenne számukra a tökéletes ausztráliai Nap".

Ebből mi valószínűleg kimaradunk, ettől függetlenül simán vinnénk ilyet a strandra. Majd nyáron, most még elvagyunk az Xbox Onesie pizsinkben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)