Hirdetés

Megszenteltek egy Xbox One-t Orosházán

|

A konzolt egy nyugdíjas egyesület kapta Kinecttel együtt, mert a nyugdíjasoknak megtetszett a Szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálatban lévő, ugyanilyen gép.

Hirdetés

Valószínűleg többszörösére ugrott most az Evangélikus Egyház honlapjának látogatottsága, mely arról számolt be, hogy az Orosházi Evangélikus Egyházközség Fénysugár Nyugdíjas Egyesülete egy Xboxszal lett gazdagabb, amire, ahogy azt illik, Lázár Zsolt esperes Isten áldását kérte.

A nagyon aranyos (és magas hírértékű) sztori igazából annyi, hogy a Szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálatban volt egy gép, és mivel azzal az egyesülethez tartozók látogatásukkor élvezettel játszottak, az elnök, Lázár Pálné megkereste a Békés-megyei Önkormányzatot. Kaptak támogatást, és az egyházmegye is besegített, így sikerült megvenni a klasszikus (tehát nem S) gépet Kinecttel. Az asszonyok énekkel köszöntötték a konzolt.

Orosházán már tudják, hogy a videojáték nem az ördögtől való. Az egyesület tagjai valószínűleg nem Doomozni vagy Diablózni fognak rajta, pedig mint azt mi is érezzük, egy jó kis démonirtás használ a léleknek. Jó szórakozást kívánunk nekik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)