Hirdetés

Jön a Vasember stílusú Xbox One

|

Mennyire menő is lenne az, ha a konzoljainkat a Stark Industries gyártaná, és önellátó Ark reaktorok működtetnék őket, igaz?

Hirdetés

A Microsoft jól láthatóan eldöntötte, hogy melyik oldalra áll a Polgárháborúban. A Stark Industries embereivel közösen elkészítettek egy olyan Xbox One-t, amit egy Ark reaktor működtet. Ha meguntad a játékot, akkor beletekerheted a mellkasodba és mehetsz életet menteni.

Ugyan a Vasember stílusú Xbox One nem a klasszikus piros-arany színeket viseli, talán jobb is így. A fehér Xbox One közepében egy Ark reaktor világít, ami gyönyörűen néz ki, és még hozzáillő kontrollert is kapott (nyilván ebben is van egy miniatűr reaktor).

A szomorú része a történetnek, hogy ezekből a rossz fiukból összesen három darab készült. Megvenni nem lehet őket, mivel egy promóciós nyereményjátékon sorsolják majd ki mind a hármat.

Már csak akkor lehetne tökéletesebb, ha bekapcsoláskor J.A.R.V.I.S. (vagyis most már inkább F.R.I.D.A.Y.) köszöntene bennünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)