Hirdetés

Kiállították az első Xbox prototípust

|

A 2000-ben megmutatott gép teljesen bizarrul nézett ki. Szerencsére végül nem ezt a dizájnt kapta a végleges masina, de az eredeti még mindig megvan.

Hirdetés

A 2000-es Game Developers Conference-en leplezte le a Microsoft az Xboxot, vagyis azt, ami akkor kész volt belőle.

Hirdetés

A prototípus gyengébben muzsikált, mint a végleges változat, és teljesen máshogy mutatott: egy nagy, aluminium X volt, amit ha szépnek nem is lehetett nevezni, figyelemfelkeltőnek legalább elment. Egy ilyet állítólag 18000 dollárba került elkészíteni, mert egy aluminiumtömbből faragták, de működött is. Aztán 2001 novemberére sokkal felhasználóbarátabbá és kevésbé bazárivá varázsolták, olcsóbb is lett, és talán szebb is. Így nézett ki egész pontosan:

Most a Microsoft redmondi látogatói központjában állítottak ki egyet, aki arra jár, élőben is megnézheti. Azért reméljük, legalább elgondolkodnak azon, hogy a következő Xboxnál visszahozzák ezt a dizájnt, tök jól megállna rajta a váza meg a csipkés terítő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)