Hirdetés

Xbox márkájú tusfürdőket és dezodorokat jelentett be a Microsoft

|

Sok mindent láttunk jönni, ez nem tartozik közéjük. Új játékok, új konzolok, kit érdekel, ha van xboxos tusfürdő?

Hirdetés

A Microsoft kapcsán a napokban leginkább E3-as terveik kerülnek szóba, pedig a Gamespot információi alapján bizony egy egészen rendhagyó új termékcsaládot is piacra fognak dobni idén nyáron. Jönnek az Xbox márkájú dezodorok és tusfürdők. Nem viccelünk. A Lynx Xbox termékcsaládot a Microsoft és az Axe anyavállalatának együttműködése hívta életre.

Hirdetés

 A friss Xbox illatot Ausztráliában és Új-Zélandon élvezhetik majd először a boldog vásárlók, ugyanis első körben ezekben az országokban kerülnek fel a tusfürdők és dezodorok a boltok polcaira. Egyelőre nem tudni, hogy később más piacokat is becéloznak-e a termékekkel, de nyilván, ha a helyi gamerek azonnal megrohamozzák az áruházakat Xbox tusfürdőkért, akkor nem lesz megállás. Ki tudja, talán még Xbox hajsampon és szájvíz is érkezik. 

Ennél a pontnál minden bizonnyal egyetlen kérdésetek maradt csupán: milyen illatú a Lynx Xbox tusfürdő és dezodor? Nos, a hivatalos leírás szerint intenzív zöld citrus keveredik benne kaffir lime-mal és téli citrommal, valamint felfedezhető még benne menta és zsálya, sőt a háttérben meghúzódik egy kis pacsuli is (nem nevet, ez tényleg egy növény!).

Ti beruháznátok egy ilyen xboxos tisztasági csomagra, ha kapni lehetne a magyar üzletekben is? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)