Hirdetés

XCOM 2 - fantasztikus fegyverreplika készült

|

A játékos ereklyéket gyártó TriForce ismét elemében volt: ezúttal az XCOM 2 egyik jellegzetes fegyverét álmodta meg a valóságban. A végeredmény ismét magáért beszél.

Hirdetés

A TriForce neve már egybeforrt a minőségi replikákkal, sokat tapasztalt gyártóként számos tárgyat készítettek már videojátékok alapján, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy olyan legendás stratégiához is alkottak ereklyéket, mint amilyen az XCOM. 

Ha egyszer a Földet idegen fenyegetéstől kell majd védenünk, biztosan nem a TriForce méretarányos replikáját használjuk majd az invázió visszaverésére, ugyanis bár a Beam Pistol, azaz a sugárpisztoly fizikai másolata hihetetlenül stílusosan néz ki, az XCOM 2-ben betöltött funkcióját értelemszerűen a valóságban nem tudja betölteni, LED-fényt kapunk a pusztító sugár helyett. A színvonalas másolat 12,3 hüvelyk (~31,2 cm) hosszú, 7,18 hüvelyk (~18,2 cm) magas és 2,237 hüvelyk (~5,7 cm) széles, a súlya pedig hét font, tehát körülbelül 3 kg. Íme a fegyver teljes valójában: 

A kézzel készített és festett, egyedi replikát március 24-től, azaz mától lehet előrendelni 350 dollárért (~ 98315 forintért), de a megjelenés csak valamikor 2016 második felében esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)