Hirdetés

Yakuza 6 - interaktív képregények foglalják össze az eddigi történetet

|

Nincs semmi gond, ha kimaradtak a korábbi Yakuza epizódok, most gyorsan naprakész lehetsz a teljes sztorival.

Hirdetés

Hosszú múlta tekint vissza a Yakuza sorozat, az egyes részek ráadásul mindig nagy csúszással érkeznek csak meg nyugatra, így nem csoda, ha valaki elveszítette a fonalat a történetet illetően. Szerencsére a Sega rájuk is gondolt.

Hirdetés

Jelenleg nyolc füzet érhető el azokból az interaktív képregényekből, amelyek az egész sorozat történetét összefoglalják, a Yakuza 0-tól egészen az ötödik epizódig. Ide kattintva te is eléred a képregényeket, amelyekhez hamarosan újabb fejezetek érkeznek. Érdemes tényleg végigpörgetni ezeket a digitális füzeteket, mielőtt rávetitek magatok a hatodik részre, ugyanis a Yakuza sorozatnak valóban szövevényes háttértörténete van, kár lenne, ha az új játék sztorijából azért nem lenne valami világos, mert kimaradtak az előzmények. 

Yakuza 6 megjelenését nemrég elhalasztották, így végül csak április 17-én fog megérkezni PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)