Hirdetés

Ismét élőszereplős Yakuza-feldolgozás készül

|

A Yakuza 6 legújabb fejlesztői livestreamjében árulták el a Capcom munkatársai, hogy megint élőszereplős feldolgozás készül a játéksorozat története alapján.

Hirdetés

Mivel hamarosan itt a december 8-i japán megjelenés, a Capcom felpörgeti az eseményeket a Yakuza 6 körül, de nem csak a játékkal kapcsolatosan szolgáltak hírekkel. Nemrég egy livestream közben jelentették be a készítők, hogy egy élőszereplős dráma is készül a széria alapján, de több részletet, például, hogy sorozatról vagy filmről van-e szó, nem árultak el.

Azt viszont elmondták, hogy hamarosan, egész pontosan a november 19-én és 20-án megrendezésre kerülő SegaFes 2016 alkalmával szolgálnak majd új infókkal erről a feldolgozásról. Korábban egyébként Yakuza: Black Panther címen ment már egy sorozat a tévében 2010-től kezdve. Bár a nyugati gamereket ez sajnos nem érinti, Japánban a kiadó rendez egy exkluzív, 66 szerencsés rajongónak szóló eseményt is, ahol egy új trailer levetítése után a játék szereplőgárdájával lehet majd találkozni.

Ti megnézitek majd az új élőszereplős változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)