Hirdetés

Egyszerűen nem tudjuk megunni a Witcher cosplayeket

|

És a jelek szerint a cosplayerek sem, mert jobbnál jobb alkotásokkal állnak elő.

Hirdetés

Galina Zhukovskaya - vagy ahogy a cosplay rajongók ismerik, rgtcandy - egy orosz cosplayer, aki így hétfő kora reggel nagyon magasra tette a lécet.

Hirdetés

A hölgy hatalmas Witcher rajongó, így nem ez az első jelmeze, volt már Triss és Ciri is, most pedig sokadik alkalommal bújt Yennefer bőrébe egy fotózás kedvéért. Ezúttal azonban nem a különböző Conokon használt lovaglóruhát öltötte magára, hanem egy sokkal lengébb combfixes jelmezt, a rajongók nagy örömére. Az utómunkának köszönhetően kicsit olyan lett a végeredmény, mintha nem is fotókat, hanem festményeket nézegetnénk, és hát az az igazság, hogy ezeket ki is tennénk a falra minden szó nélkül. Nézzétek meg őket az alábbi galériában!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)