Hirdetés

Ezek lettek 2018 legnépszerűbb gaming témájú videói a YouTube-on

|

Mit tippeltek, hány Fortnite videó van a top 10-ben?

Hirdetés

Továbbra is elképesztő mértékben fogyasztunk tartalmat a YouTube-on, és hiába tett az utóbbi néhány évben a videojátékokkal foglalkozók számára előnytelen lépéseket a szolgáltató, sokaknak azért még mindig ez az elsődleges platform.

Hirdetés

A VentureBeat által közzétett, a YouTube Gaming által összeállított listája alapján a legnépszerűbb (nem csak a nézettség, de a megosztások, kommentek, like-ok száma, illetve további adatok is számítottak) gaming videó közel 38 millió megtekintést tudott elérni. Nem meglepő módon ez Ninja videója, melyben egyedül hoz össze 32 ölést a Fortnite-ban, csapatok ellen.

A második szintén Ninjához kötődik, viszont a Dude Perfect csatornán található. Közel 35 millió megtekintést ért el az, amiben Tyler és Ninja együtt Fortnite-oznak.

A harmadik megint csak Fortnite-os, viszont némileg rendhagyó. Muselk közel 23 millió megtekintést hozott össze a Trap Tunnel Race-es videójával.

Innentől egészen a kilencedik helyig szünet következik, de a top 10 utolsó két helyén is egy-egy a játékhoz kapcsolódó anyag áll. Ha bárki kételkedett a népszerűségében, vagy felmerült benne a kérdés, hogy miért lát Fortnite-ot mindenhol, annak ez elég jól megválaszolja. A lista további része így néz ki: 

4. Police Try Playing Grand Theft Auto 5 Without Breaking Any Laws
5. Pokémon: Let's Go, Pikachu! and Pokémon: Let's Go, Eevee! Trailer
6. First Look at Nintendo Labo
7. Fallout 76 - Official Teaser Trailer
8. Official Call of Duty®: Black Ops 4 - Multiplayer Reveal Trailer
9. When you shoot a John Wick once
10. Fortnite Music Video - Boogie Bomb (Gucci Gang Parody)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)