Hirdetés

Megszűnik a YouTube Gaming

|

A kimondottan a gamereknek kialakított alkalmazás és aloldal nem vonzott elég felhasználót, ezért a YouTube másképp próbálja előtérbe helyezni a videojátékos tartalmakat.

Hirdetés

Amikor a Twitch.tv népszerűsége rémisztően elkezdett növekedni, a YouTube megpróbálta hangsúlyozni, hogy aki igazán jó gamer tartalmat akar, ott találja meg. Aztán persze a hirdetők is jól alávágtak az egésznek.

Hirdetés

2015-ben elindult a YouTube Gaming, de a felhasználók nem kaptak rá, aki gaming tartalmat keresett, a sima YouTube-ot használta. A platformot és a hozzá kapcsolódó alkalmazást ezért 2019 márciusában lekapcsolják, funkcióit beépítik az alap oldalba. Lesz egy dedikált aloldal, melyen a népszerű videókat, streameket, követett csatornáink vonatkozó tartalmait láthatjuk, kiválaszthatunk kedvenc játékokat, hogy azokhoz kapcsolódó anyagokat mutasson a rendszer, illetve lesz egy külön szekció az érdekes, de más videók által eddig elnyomott, kisebb csatornák által gyártott tartalmaknak. 

Ti használtátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)