Hirdetés

YouTube-on tér vissza Dr Disrespect

|

A Twitchről rejtélyes körülmények között kitiltott Dr Disrespect a Google platformjához szegődik, és már ma ki is próbálja magát az új felületen.

Hirdetés

Kétségtelenül az elmúlt hónapok egyik legkülönösebb és legnagyobb visszhanggal járó eseménye volt, amikor nem sokkal azután, hogy szerződést hosszabbított vele, a Twitch letiltotta Guy "Dr Disrespect" Beahm csatornáját. Mindehhez ráadásul jóformán semmilyen indoklást nem fűztek, aminek következtében heves találgatások indultak be, hogy mi állhatott a döntés hátterében. Noha az ügy körülményeiről továbbra sem tudunk többet, de tegnap életre kelt a tartalomgyártó YouTube-csatornája, és hamarosan az első közvetítés is elkezdődik.

Hirdetés

Rengetegen kapcsoltak a jelenleg is zajló közvetítésre, melyen egy benzinkút látható, a háttérben pedig kamu interjú hangzik el Dr Disrespecttel, mely egy kicsit élcelődik az egész ügy körül kialakult felhajtáson.

Miután majdnem 300 ezres nézősereg gyűlt össze a felvételen, a chat és a hivatalos Twitter is tudatta, hogy augusztus 7-én, azaz ma le is zajlik majd az első közvetítés az egy hónapos kényszerpihenő után.

A jelek szerint a kitiltás után Dr Disrespect nem tétlenkedett, ugyanis jelentős fejlesztéseket eszközölt a YouTube csatornáján, melyre immáron a rajongók 4,99 dollárért vásárolhatnak csatlakozási jogot, hogy ezzel ismét a Champions Club tagjaivá válhassanak.

Az első közvetítésre tehát ma, méghozzá este kilenckor kerül sor, az egy hónapon keresztül tartó titkolózás után azonban nem reménykedünk, hogy bármi újdonságot tudnánk meg az eltiltás hátteréről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)