Hirdetés

YouTube-körkép és interjú a magyar YouTube legjobbjaival

|

A TheVR, Sirius/Pingvinharcos, Szirmai „Hollywood Hírügynökség” Gergő, és a Pamkutya is válaszolt a PC World kérdéseire többek között azzal kapcsolatban, hogyan látják a YouTube-ot ők, a magyar szféra legkiemelkedőbb képviselői.

Hirdetés

A YouTube népszerűsége – annak ellenére, hogy a Google-nek elvileg még most sem hoz bevételt – folyamatosan növekszik, mind itthon, mind külföldön, és ezzel együtt mind a youtuberek száma, mind az őket követők száma egyre feljebb megy.

A PC World egy érdekes cikket készített arról, hogy tulajdonképpen kik is azok a youtuberek, minek köszönhetik népszerűségüket, milyen előnyeik vannak az újságírókkal és a játékipar más képviselőivel szemben, mennyit keresnek külföldön, és hogyan változtatták meg a marketing-szokásokat. Megtudhatjátok, ki a legnépszerűbb hazánkban, és elolvashatjátok mit gondol a TheVR, a 7. helyen álló Pingvinharcos/Sirius, a 6. helyezett Pamkutya és a 4. helyet birtokló Hollywood hírügynökség, azaz Szirmai Gergő (a feliratkozók száma, és ennek következtében a felállás a legutóbbi mérés óta változhatott). A cikket itt találjátok, kommentben pedig írjátok meg, nálatok ki a kedvenc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)