Hirdetés

A YouTube is elcsábított egy streamert a Twitchtől

|

Miután a Mixer sorra édesgeti magához a videósokat, a YouTube-nak is megtetszett az ötlet.

Hirdetés

A Twitch napjaink legnépszerűbb streamer platformja, de mivel rengetegen szeretnének közvetítéssel foglalkozni, a konkurencia sem esélytelenül indul. Ninja, Shroud és King Gothalion adásait már kizárólag a Microsoft-féle Mixeren találhatjuk meg, és ez nyilván jelentősen megdobta a szolgáltatás népszerűségét.

Hirdetés

A YouTube régóta küzd azért, hogy népszerű maradjon a gamerek körében, és lehet, hogy ehhez neki is exkluzív megállapodásokra van szüksége. Az első lépést mindenesetre megtette: Jack "CouRage" Dunlop (avagy CourageJD) szerződést kötött a Google-höz tartozó céggel, hogy így "több tartalmat gyárthasson és új készségeket szerezzen". Nem a nulláról indul, eleve van 1,86 millió feliratkozója a platformon (Twitchen 2,1 milliója volt), pedig csak a twitches felvételeket tette ott közzé. Először ma streamel.

Érdeklődve várjuk, hogyan alakul az ipar ezen szegmense.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)