Hirdetés

Youtuber vagy streamer akarsz lenni? Most tanulhatsz és nyerhetsz is!

|

Egy héten keresztül minden nap videókészítő workshopokat követhetnek az érdeklődők élőben a Pólus Centerben és online, a legügyesebbek pedig nyerhetnek is.

Hirdetés

Érdekel, hogy mik azok a felszerelések, melyek leginkább szükségesek ahhoz, hogy jó videókat gyárthass? Esetleg arról hallanál, hogyan válaszd ki a témádat vagy akár az egész csatornád tematikáját? Netán arra lennél kíváncsi, hogy milyen lelki megterheléssel jár a videós karrier? Augusztus 28. és szeptember 13. között ezekre, és még rengeteg egyéb kérdésre is választ kaphatsz.

Hirdetés

YouTuber sulit indít a Pólus Center, hogy az iskolakezdés idején egy kis "online tananyaggal" is kiegészítsék az tantervet. Azok a fiatalok, akiket érdekel a videózás, egy teljes héten keresztül követhetik a workshopokat, melyeken szakértők beszélgetnek a YouTuber és streamer-lét mikéntjéről a hazai online tér legismertebb személyiségeivel.

Az esemény házigazdája Kaci lesz, a meghívott előadók között pedig olyan neveket találunk, mint Kovács Zsolti, Paplovag, Szalay Isti, Sirius, Zsomac, Gery és Baluka. Az esemény teljes programját megtaláljátok a Pólus Center weboldalán. A beszélgetéseket követhetitek a helyszínen és a Pólus YouTube vagy Twitch csatornáján.

A leadott "tananyagot" természetesen senkitől nem kérik majd számon a szervezők, azonban ha valaki mégis megcsillogtatná a tudását, amit az előadások és beszélgetések alatt összeszedett, az elküldheti videóját, a beérkezett alkotásokról pedig a szakmai zsűri dönti el, hogy melyek sikerült a legjobban.

Ezek pályaművek bekerülnek a döntőbe, melyre szeptember 13-án kerül sor szintén a Pólusban, és a videók készítői webkamerát, Comic-Con belépőt vagy családi mozijegyet nyerhetnek.

Az eseményen arra is lehetőség lesz, hogy egy kicsit segítsünk azoknak, akik rászorulnak, így a Pólus Center a PlayIT Store felajánlásából és a RÁTE segítségével 20 rászoruló rákospalotai gyermek tanévkezdését segíti tanszercsomaggal. A gyűjtéshez bárki csatlakozhat, ehhez nincs másra szükség, mint hogy vegyetek egyel több tanévkezdéshez szükséges tollat, ceruzát vagy füzetet, ezeket pedig adjátok át a helyszínen a hostesseknek, vagy dobjátok be az ételudvaron található gyűjtőurnába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)