Hirdetés

Egészen félelmetes a kínai testépítő nő által életre keltett Chun-Li cosplay

|

Chun-Li egy erős harcos, így a megszemélyesítéséhez is kellően kemény testfelépítésre van szükség, de azért most elkerekedett a szemünk.

Hirdetés

Yuan Herong egy kínai testépítő nő, aki korábban már megkapta a Chun-Li becenevet, ehhez mérten meg is próbálta megszemélyesíteni a Street Fighter karaktert. Ebben bőséggel segített neki az elmúlt 2 évben magára szedett izomtömeg, amivel a közelmúltban ki is érdemelt egy második helyezést egy kínai testépítő versenyen.

Hirdetés

Fitness Volt jelentése szerint Yuan orvosként dolgozik Shandongban. Szabadidejében kezdett edzeni, és két év alatt jutott arra a szintre, amit a lenti képeken láthattok.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tidbits :Film samples and animated photos for anime clubs

袁合荣 (@yuanherong1229) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ChunLi

袁合荣 (@yuanherong1229) által megosztott bejegyzés,

Yuant egyébként kifejezetten érdekli a harcművészet, így elmondása szerint az lesz a következő dolog, amibe beleássa majd magát. Kicsit marconább alkata van, mint a videojátékban látható Chun-Linek, szóval ha még verekedni is megtanul rendesen, akkor kemény idők köszöntenek Kínára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)