Hirdetés

Zajlik a tisztogatás a World of Warcraftban is, kiveszik a problémás fejlesztők neveit

|

Nem csak az Overwatchban lesznek változások az Activision Blizzard ellen folyó vizsgálat következtében.

Hirdetés

Nem sokkal azt követően, hogy az Overwatch csapata közleményben jelentette be, megváltoztatja McCree nevét, és a továbbiakban nagyon óvatosan tesz majd utalásokat a való világra, a World of Warcraft fejlesztői is hasonló formában jelentették be a közeljövőben életbe lépő változásokat. A vád szerint a WoW-csapat az egyik legtoxikusabb a cégen belül, ott is folyamatban van a problémás alkalmazottak elbocsátása és a munkahelyi környezet átalakítása.

A Twitteren megjelent közlemény szerint a PTR-en (tesztszerveren) a héten élesedő 9.1.5-ös frissítéssel nem csak hogy szórakoztatóbbá próbálják majd tenni a játékot, de a számukra fontos értékeket is előtérbe helyezik.

Hirdetés

Ennek érdekében frissítik a tartalmakat, láthatóbbá teszik a zaklatásra vonatkozó jelentések következtében életbe léptetett változtatásokat, és komolyabb büntetéseket adnak azoknak, akik illetlenül viselkedtek.

Egy szóvivő elmondta, a játékból eltávolítják a Jesse McCree-re, Luis Barrigára és Jon LeCraftra vonatkozó utalásokat. Ők mind a közelmúltban távoztak a cégtől. Az egyik legproblémásabb ex-munkatárshoz, Alex Afrasiabihoz kapcsolódó utalásokat már korábban kivették.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Továbbra is zajlik a vizsgálat és az elszámoltatás az Activision Blizzard ellen, ennek részleteit itt foglaltuk össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)