Hirdetés

A Shazam sztárja szívesen elvállalná az Uncharted film főszerepét is

|

Zachary Levi örömmel vinné vászonra a Naughty Dog játékát. De ha az Unchartedet nem is, legalább a The Last of Ust megcsinálná.

Hirdetés

Zachary Levi hatalmasat alakított Shazamként, és bár várhatóan nem most láttuk utoljára feszülős piros latexben, a színésznek más szerepek is lebegnek a szeme előtt.

Hirdetés

Egy interjúban kérdeztek rá, hogy melyik videojátékos karakter bőrébe bújna a legszívesebben, mire a színész egy olyan játékból választott magának szerepet, aminek az adaptációjára már sok-sok éve várunk.

"Azt hiszem, hogy Nathan Drake az Unchartedből. Ha most így kapásból kell választanom valakit, akkor ő lenne az. Egy fantasztikus játékról van szó, Drake pedig egy remek karakter, szerintem nagyon szórakoztató lenne. Olyan, mint Indiana Jones, és lennék Indiana Jones! Ezen kívül... nem emlékszem a nevére, de a The Last of Us (segítünk, Joelnek hívják a főhőst - a szerk.). Ehhez még egy kicsit őszülnöm kéne, de jó úton járok. Ez volt az egyik kedvenc sztorim, nemcsak videojátékok terén, hanem bármilyen médiumot tekintve az elmúlt 10 évből."

Levi tehát nagy Naugthy Dog rajongó, és akár ölre is menne Nathan Fillionnal a szerepért.

Állítólag mindkét filmen évek óta dolgoznak, sőt, az Uncharted forgatásai hamarosan el is kezdődhetnek, és bár Tom Holland már biztosnak tűnik, mint Nathan Drake, csak remélni tudjuk, hogy csak az karakter fiatalkori ábrázolására kérték fel, és valaki érettebbre bízzák a mozi oroszlánrészét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)