Hirdetés

3D nyomtatóval készült a világ legmenőbb Legend of Zelda térképe

|

A hőskorban valószínűleg elképesztő összegeket fizettek volna a rajongók egy ilyen modellért.

Hirdetés

A '80-as, 90'-es években még elég máshogy működött a gamer világ. Ha elakadtál egy játékban, akkor nem tudtál azonnal megnézni egy walkthrough videót a YouTube-on, a legtöbb dologra magadnak kellett rájönni.

Éppen ezért készítettek rengetegen saját térképet a Legend of Zeldához, amivel nyomon tudták követni, hogy merre is járnak épp. Ma már nem kell papírra firkálni, ennél sokkal menőbb módszerek is léteznek, mint például a 3D nyomtatás.

Willard McFarland nemrég jutott hozzá ehhez a csodához, amit a nehéz anyagi helyzetben lévő alkotója potom pénzért adott tovább. Az elképesztően részletes alkotást fél évig építgette Minecraftban egy rajongó, majd ebből készítette el a 3D nyomtatáshoz szükséges fájlokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)