Hirdetés

Zlatan Ibrahimović kiakadt, mert megtudta, hogy a FIFA-ban szerepel

|

Nem tetszik neki, hogy az EA Sports az ő engedélye nélkül keres pénzt nevével és arcával.

Hirdetés

Azt gondolhatnánk, hogy az EA Sports már csak a FIFA sorozat régre nyúló múltja miatt is szabadon adhat hozzá játékosokat, csapatokat és stadionokat a felhozatalhoz, de ez sajnos nem igaz. Még az sem elég, hogy licencelt a termék, a jogi osztálynak tárgyalások útján kell engedélyeket szereznie mindenhez, és ha egy csapatot a konkurens Pro Evolution Soccer exkluzívan megszerez (mint tavaly a Juventust, ami Piemonte Calcio néven került be a FIFA 20-ba), az EA semmit nem tehet.

Természetesen nagyon odafigyelnek arra, hogy minden le legyen tisztázva, és folyamatosan egyeztetnek a profi játékosokat képviselő FIFPróval. Ez, illetve az, hogy évek óta szerepel a játékokban, eddig elkerülte az AC Milan 39 éves játékosa, Zlatan Ibrahimović figyelmét, és a napokban háborgott egy sort Twitteren.

Hirdetés

Ibra felháborodottan kérte számon a FIFPrót, mondván ő nem is tagja a szervezetnek, nem adott engedélyt sem nekik, sem a FIFA-nak, hogy pénzt keressenek az ő nevével vagy kinézetével.

Az EA közleményben úgy reagált, annak érdekében, hogy autentikus élményt kínáljanak minden évben, számos ligával, csapattal és tehetséggel dolgoznak együtt, hogy a játékosokat megjeleníthessék virtuálisan. Régóta együttműködésben állnak a FIFPróval, akik helyettük is igyekeznek olyan üzleteket kötni, melyekkel mind a játékosok, mind az egyesületeik jól járnak. A kiadó júliusban lépett partnerségre az AC Milannal a csapat játékosainak, mezeinek és stadionjának reprodukálására.

A napokban derült ki, hogy az EA szerződést kötött David Beckhammel, aki három kártya formájbáan jelenik majd meg az Ultimate Team módban, és ő díszeleg a digitális változat borítóján is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)