Hirdetés

Zöld utat kapott a The Last of Us sorozat az HBO-tól

|

A jelek szerint Craig Mazin és Neil Druckmann forgatókönyve meggyőzte a stúdió fejeseit, hogy érdemes invesztálni Ellie és Joel történetébe.

Hirdetés

Amióta felröppent a hír, hogy a Naughty Dog fejes Neil Druckmann és a Chernobyl forgatókönyvéért is felelős Craig Mazin összeültek, hogy közösen rakják össze egy The Last of Us sorozat gerincét, azóta a játékok rajongóinak valószínűleg minden erről érkező hírnél hevesebben ver kicsit a szíve.

Noha a két szakember eddigi életműve alapján nem igazán volt okunk kételkedni, hogy az élőszereplős adaptáció működni fog, azért megnyugtató, hogy most az HBO hivatalosan is zöld utat adott a projektnek.

Hirdetés

Druckmann és Mazin mellett a Chernobyl sikerében szintén fontos szerepet játszó Carolyn Strauss tölti be az executive produceri munkálatokat. A projekthez csatlakozik még Evan Wells a Naughty Dog, valamint Asad Qizilbash és Carter Swan a PlayStation Productions producere.

"Craig [Mazin] és Neil [Druckman] olyan vizionáriusok, akik a saját ligájukban játszanak. Velük és a páratlan Carolyn Strauss-szal a projekt élén, biztosak vagyunk benne, hogy ez a sorozat egyaránt elnyeri majd a keményvonalas The Last of Us rajongók, és a műfajdefiniáló szériával csak most ismerkedők tetszését egyaránt."

- mondta Francesca Orsi, az HBO elnökhelyettese.

A sorozat az első játék eseményeit dolgozza fel, de az alkotók szerint a játékosoknak sem kell majd aggódniuk, ugyanis rengeteg olyan újdonságot mutatnak majd be, melyek a Naughty Dog 2013-as kalandjából kimaradtak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)