Hirdetés

Zombieland 2 - úgy tűnik, játék is készül

|

Még nem jelentették be, de korhatár besorolást már kapott.

Hirdetés

Tíz évvel az első film után, idén októberben mozikba kerül a Zombieland: Double Tap, melynek első előzetese épp a napokban érkezett meg. Nem sokkal később a korhatárbesorolásokkal foglalkozó ausztrál bizottság honlapján felbukkant a kapcsolódó játék adatlapja is, de korai lenne még örülni.

Hirdetés

Az már ennek láttán biztosra vehető, hogy lesz játék, a Zombieland Double Tap: Road Trip nevet fogja viselni, és PC-n, PlayStation 4-en, valamint Xbox One-on játszhatunk majd vele. Ugyanakkor aggodalomra adhat okot, hogy a GameMill Entertainment fejleszti és a Maximum Games adja ki. A fejlesztőcsapat több adaptációt készített már, de a Cartoon Network Battle Chasers, a Goosebumps: The Game és a Nickelodeon Kart Racers sem sikerültek kimondottan jóra, és a kiadó sem arról híres,  hogy minőségi játékokkal árasztja el a piacot. Azért érdeklődve várjuk a bejelentést, hátha rácáfolnak a srácok a félelmeinkre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)