Hirdetés

Zombieland: Double Tap - Road Trip - már képek is érkeztek a játékadaptácóhoz

|

A GameMill Entertainment még idén ősszel leszállítja a lövöldét.

Hirdetés

Nemrégiben kiderült, hogy a Zombieland második része, a Double Tap alapján egy videojáték is készül, mégpedig az eddig elég gyenge alkotásokkal előrukkoló GameMill Entertainment jóvoltából. Tegnap még csak az volt biztos, hogy dolgoznak a projekten, mivel a korhatárbesorolásokkal foglalkozó ausztrál bizottság honlapján felbukkant a játék. Most viszont már új infók érkeztek. 

Hirdetés

A játékadaptáció, vagyis a Zombieland: Double Tap - Road Trip egy felülnézetes twin stick lövölde lesz, amelyben a film négy főszereplőjét irányítva vehetjük fel a küzdelmet a zombik ellen. A High Voltage Software által fejlesztett játékba egy kampány, egy hordás túlélő mód és heti kihívások is bekerülnek, a történet pedig a két film sztorija között eltelt éveket próbálja majd bemutatni. Az első publikált képeket alább ti is megnézhetitek.

A Zombieland: Double Tap - Road Trip október 26-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)