Hirdetés

Zseniális kisfilm mutatja meg, hogy milyen lenne a Resident Evil 4 legósítva

|

Egy tehetséges animátor kockás változatban alkotta újra a Resident Evil 4 elejét.

Hirdetés

Hatalmas biznisz a LEGO-é, legyen szó a kézzel fogható szettekről vagy a videojátékokról. Sorra érkeznek a lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb kollekciók, valamint alkotások, amelyekből a rajongók is bőven kiveszik a részüket, elég csak a LEGO Ideas kezdeményezésre gondolni, amivel a felhasználók mások egyedi ötleteit segíthetik hozzá a megvalósuláshoz. 

De ott vannak olyan csodák is, mint az a teljesen egyedi Horizon Forbidden West szett, amit a TheVR kapott a rajongóitól, valamint azok a LEGO-kisfilmek, amelyek eljátszanak a gondolattal, hogy milyen lenne egy-egy alkotás kockásítva. Ilyen volt például a LEGO God of War is. 

Hirdetés

Az alábbi videó abból ad ízelítőt, hogy milyen lenne a LEGO Resident Evil 4, köszönhetően a tehetséges animátornak, Cara Aleatoriónak, aki legósítva alkotta újra a játék nyitányát. A végeredmény minőségi lett és magába foglal mindent, ami fontos lehet a rajongóknak, legyenek azok a hangok, a kameraszögek vagy éppen a modellek részletei, Aleatorio mindenre figyelt.

Érdemes felfedeznetek a készítő további munkáit is a YouTube-on, hiszen van ott LEGO GTA San Anderas és LEGO Minecraft is, a Resident Evil 4-gyel pedig legközelebb a remake képében találkozhattok, amikor március 24-én megjelenik PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Apropó, a demóját próbáltátok már?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)