Hirdetés

Zseniális mod keresztezi a God of Wart és a Simpson családot

|

Homer veszi át Kratos helyét a nem mindennapi modban, ami már önmagában is legitimálja a God of War PC-s portját.

Hirdetés

Egy pillanatig sem volt kétséges, hogy ha a God of War végre megérkezik PC-re, a modderek is tesznek majd vele pár kört, és végül persze nem is kellett csalódnunk, a kezdeti gyenge felhozatal után már egész szépen bővül a Nexus Mods repertoárja, nagyrészt mindenféle Kratos-modellekkel és egyéb vizuális módosításokkal.

A prímet viszont egyértelműen az Omega Fantasy nevű modder alkotása viszi, aki most a 2003-as The Simpsons: Hit & Run karaktermodelljeire cserélte a God of War szereplőit.

Hirdetés

A főhős természetesen Homer, míg az ifjú Atreust Bart helyettesíti, a páros pedig még saját szinkront is kapott a sorozatból ismert aranyköpésekkel. A hangokat természetesen nem az eredeti színészek adják, az imitáció viszont remekül sikerült, az új szöveg egészen nevetségessé teszi a God of War vérkomoly hangulatát. Külön poén, hogy Kratos baltáját Homer saját készítésű Wonder Bat baseballütőjére cserélték.

A modellek persze nem passzolnak tökéletesen, a karakterek hátára rögzített fegyverek például beleolvadnak a gerincükbe, illetve helyenként a kamera pozicionálásán is látszik, hogy nem Simpsonékra lettek szabva a dolgok, cserébe viszont bőven kárpótol minket a röhejes látvány, ahogy Homer és Bart elintézik Dauði Kaupmaðrt, nem is beszélve az Idegennel való összecsapásról, aki helyett itt Ned Flanders ugrott be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha érdekelnek a hasonló jóságok, érdemes rápillantanod a modder munkásságára, aki korábban Jack Sparrow-t és a Doomslayert is bevarázsolta a God of War zord tájaira. Ami pedig a The Simpsons: Hit & Runt illeti, ehhez tavaly egy elképesztő rajongói remake-et is kaptunk, melynek láttán még mindig megfájdul a szívünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)