Hirdetés

Zseniális poszter van a Mortal Kombat stúdiójának falán, Waldo helyett Scorpiont kell megkeresni rajta

|

Egy, a témában jártas művész készítette a NetherRealm Studios irodájának egyik ékkövét, a Hol van Waldo könyvek mintájára megalkotott, részletes posztert.

Hirdetés

Általában jópofa dolgok születnek a popkultúra és a videojátékok találkozásából, elég csak azokra a rajongói rajzokra gondolni, amelyeken egy ismert film főszereplőjeként ábrázolják valamelyik videojátékos karaktert.

Nyilván a Mortal Kombat kegyetlen harcosait is fel lehet használni ilyen célokra, de talán csak kevesen hoznák össze Ed Boonék verekedős szériáját egy gyerekeknek készült rejtvénnyel.

Hirdetés

A keresgélős rajzokra specializálódott Gus Morais viszont pont ezt tette, és még 2020-ban, a Mortal Kombat 11: Aftermath promózása miatt készített egy igencsak különleges darabot. A "Where's Scorpion?" nevű alkotás értelemszerűen a "Hol van Waldo?" alapján készült, csak épp egy hétköznapi helyszín helyett a Mortal Kombat sorozat ismert harctereit fonta össze a művész.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az alkotás a NetherRealm Studios chicagói irodájában található meg, és nem olyan régen posztolt is róla egy képet a stúdió egyik vezető munkatársa, Dominic Cianciolo.

A gyerekjátékot parodizáló poszteren olyan helyszínekkel találkozhatunk, mint például a Living Forest, a Dead Pool vagy Shao Kahn arénája. Ezen felül pedig a sorozat 77 játszható harcosa is feltűnik valamilyen formában, szóval ha éppen unatkoznátok, akkor Scorpion megtalálása után felkutathatjátok őket is. Morais alkotását megtaláljátok nagy felbontásban a Behance oldalán, ahol néhány kulisszatitkot is elárul a művész.

Hány karaktert sikerült kiszúrnotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)