A németek pakolhatnak, a japánok szárnyalnak a foci-vb-n

|

Jön a Kockafoci negyedik adása, kitárgyaljuk a meglepetésekkel tarkított katari világbajnokság legújabb fejleményeit.

November végén elstartolt a GameStar és a Bronson közös, vb-s kibeszélő műsora, a Kockafoci, melyben a meghívott vendégek olyan formában tárgyalják ki a katari világbajnokság eseményeit műsorvezetőnkkel, Vogyerák Anikóval, ahogy a sporttévés közvetítéseken nem szokás. Kötetlen hangvételre lehet tehát számítani, de ezt pontosan tudják azok, akik akár élőben követték, vagy esetleg később nézték meg az eddig lement három adást.

December 3-án érkezünk a negyedik résszel, erről sem érdemes lemaradni, hiszen bőven történtek olyan meglepő fordulatok a vb-n, amiket nem lehet szó nélkül hagyni. Anikó beszélgetőpartnerei ezúttal Sebők Vilmos válogatott labdarúgó, Monoki Lehel tévés műsorvezető és Gyenesei Leila világbajnok öttusázó lesznek.

Ilyen kivesézendő téma például az, hogy a maguk után rendszeresen kitakarító japánok Tsubasa kapitányt megszégyenítő módon szárnyalnak, legutóbb Spanyolországot verték meg 2:1-re, és így hat pontot megszerezve csoportelsőként jutottak tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol Horvátország együttesével fognak majd találkozni. Ezzel párhuzamosan a németek hiába nyertek végül 4:2-re Costa Rica ellen, a játékosok pakolhatnak, ugyanis kiestek a csoportjukból. 

Természetesen most is lesz majd az élő adásban foci kvíz, ismételten KFC-s voucherekért szállhattok versenybe: az első helyezett 15 000, a második 10 000, a harmadik 8 000, a negyedik és az ötödik helyezett pedig 5 000 forint értékben szerezhet belőlük. Ezen felül az egész vb ideje alatt él a KOCKAKFC22 kuponkód, amit KFC weboldaláról és mobiltelefonos alkalmazásából történő rendelések esetén aktiválhattok 10%-os kedvezményért cserébe.

Azt se felejtsétek el, hogy egy játékkal akár Kia Nirót is nyerhettek egy hétvégre, illetve a Kockafoci adásában pörögni fog majd egy FIFA 23 szimuláció is egy Hisense tévén, utóbbi pedig azért különösen izgalmas, mert ezeken a készülékeken érhető el először a hivatalos FIFA+ alkalmazás.

A műsor visszanézhető lesz a YouTube-on, és kicsivel később majd a MATCH4 tévécsatornán is - utóbbin december 4-én, 19 órakor kerül majd adásba a Kockafoci negyedik része.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)