Játssz ezzel a játékkal, és nyerj meg egy hétvégére egy Kia Nirót!

|

Izgalmas versenyzés a 80-as évek stílusában, és már ülhetsz is bele a Kia Niróba.

Ha követed a focivébét, és vele együtt a Kockafoci adásait, akkor most egy kihagyhatatlan játékot ajánl neked partnerünk, a Kia:

Elég pár percig versenyezned a tisztán elektromos, sportos crossover modelljükkel, az EV6 GT-vel egy mobiljátékban, és akár hétvégi tesztvezetést is nyerhetsz!

Arra mondjuk fogadnánk, hogy ennél egy kicsivel több időt fogsz eltölteni vele, a játék ugyanis egy rendkívül szórakoztató, a nyolcvanas évek árkád játékait idéző, a végtelenségig folytatható verseny, amelyben a többi autós kerülgetése mellett power-upokat és töltést kell összeszedni, hogy minél messzebb juss.

Ide kattintva már indulhatsz is!

Ha végeztél, elég elmentened az eredményt és feliratkoznod a Kia marketinglevelére, a nyertest ezek után sorsolás útján választják ki. A részletes játékszabályokat itt találod.

Ha szerencsés vagy, egy hétvégére a tiéd lehet egy jövőbiztos technológiával, tisztán elektromos, hibrid és Plug-in Hybrid változatban is elérhető Kia Niro, amellyel garantáltan bezsebelhetsz elismerő pillantásokat, bármerre jársz. Ezen kívül kisorsolnak még két Kia ajándékcsomagot, benne pendrive-val, antibakteriális, multifunkciós körsállal, bevásárlótáskával, autós rendezővel és szívószálkészlettel.

Versenyre fel, kövesd a Kockafocit, játssz és nevezz! A Kia nyereményjátéka december 6. éjfélig vár titeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)