Vajon Messi vagy Mbappé viszi haza a katari labdarúgó-vb trófeáját?

|

Bőven lesz miről beszélni a hatodik adásban, hiszen a végjátékánál jár a világbajnokság.

A világbajnoksággal kapcsolatban számtalan műsort láthattok és halhattok, ahol a statisztikák a legapróbb részletekig elemzésre kerülnek, nincs olyan számadat, ami elkerülné a szakértők figyelmét. Éppen ezért mi nem is ilyen műsorral, inkább egy szabadszájú beszélgetős, kötöttségektől és xG-ktől mentes adássorozattal készültünk, a Kockafocival, ahol minden adásban átbeszéljük a színfalak mögötti történéseket, mindenféle személyes, izgalmas és érdekes történettel kiegészítve.

December 17-én, este 7 órától újabb adással jelentkezünk, ahol házigazdánk, Vogyerák Anikó mellett olyan vendégek tűnnek majd fel, mint Kucsera Gábor, világ- és Európa-bajnok kajakos, Bánki József egykori labdarúgó, szakkommentátor, Gyenesei Leila, öttusázó, így garantált, hogy sokféle szempontból megvizsgálják majd az eseményeket.

Szerencsére lesz is miről beszélniük, hiszen vészesen közeleg a bronzmérkőzés, ahol az afrikai, rekordokat döntögető csapat, Marokkó csap össze Horvátország legjobbjaival. Vajon Zijes vagy Kovacic tér vissza Londonba mosollyal az arcán? Modric éremmel búcsúzik a világbajnokságtól? Hamarosan megtudjuk, este pedig alaposan ki is tárgyaljuk!

Akik korábban nézték már az adást, tudják, akik viszont most csatlakoznak be, azoknak eláruljuk, a KFC-vel egy szuper nyereményjátékot is összehoztunk, így a műsor részeként egy kvízben vouchereket nyerhettek: az első 15 000, a második 10 000, a harmadik 8000, a negyedik és ötödik helyezett pedig 5000 forintnyi kupont zsebel be, így senki nem marad majd éhen. Ha esetleg lexikálisan annyira nem vagy penge, akkor sem kell aggódnod, hiszen az egész vb alatt él a KOCKAKFC22-es kupon, amivel fixen jár a 10% kedvezmény.

Ha pedig már jóllaktál, érdemes kipróbálnod a játékunkat, amivel egy egész hétvégére megszerezhetsz egy Kia Nirót, sőt a Kockafoci adása közben egy FIFA 23 szimuláció is megy majd a háttérben egy Hisense tévén, aminek egyik különlegessége, hogy ezen érhető el először a FIFA+ applikáció.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)