Hirdetés

BioShock kvíz: mennyire ismered Jacket?

|

Sok videojátékos karakter viseli a Jack nevet, de ezúttal a legendás BioShock sok mindent átélt főszereplőjéről van szó.

Hirdetés

Az Irrational Games (később 2K Boston, majd megszűnése után a Ghost Story Games lett az utód) egy nagyon emlékezetes kalandot tett le az asztalra a 2007-es BioShock képében, ami sajátos atmoszférájával, szórakoztató játékmenetével, és csavaros történetével komoly sikereket ért el. A játék főszereplője egy Jack nevű fickó volt, aki ismertségben talán nem érte el Super Mario vagy Lara Croft szintjét, ám ennek ellenére egy nagyon érdekes karakterről beszélhetünk.

Közel sem hétköznapi kalandokba keveredett Jack a BioShock sorozat első részében, hiszen egy lezuhant repülőgépről rövid időn belül eljutott egy víz alatti, határozottan baljós hangulatot árasztó városba, ahol aztán jó sok minden a nyakába szakadt.

Hirdetés

Rapture-ben ugyanis többnyire drogfüggő, meglehetősen őrült alakokkal kellett elbánnia, és olykor még ijesztően festő kislányok is felbukkantak, akikre óriási fúróval felszerelkezett szörnyek vigyáztak. Ha mindez kellemes emlékeket ébreszt fel benned, nem vagy egyedül, és most lehetőséged van kiróbálni, mennyire is emlékszel a BioShock főhősének kalandjaiból.

Ezúttal sem változtattunk a kvíz formáján: tíz kérdés, mindegyik esetében négy válaszlehetőség. Pofonegyszerű, ugye?

Hogy sikerült? Mindenképp oszd meg velünk kommentben az elért eredményt!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)