Hirdetés

Kvíz: mennyit tudsz a Doom játékokról?

|

A jövő héten végre megérkezik a Doom Eternal, leplezetlen izgalommal várjuk; úgy gondoltuk, nem árt, ha egy kvízzel elevenítjük fel az emlékeinket.

Hirdetés

Március 20-án visszatér a Doom Slayer, hogy szakítson és tépjen, amíg nem végez. Az id Software jelentősen továbbfejlesztette a 2016-os Doom alapjait, új eszközöket adott a purgáláshoz, új démonokat ráncigált elő a pokolból, hogy feltornázza a vérnyomásunkat, miközben próbálunk ügyesen bánni az erőforrásokkal, nem kifogyni az életerőből, lőszerből, páncélból.

Hirdetés

A sorozat idén már a 27. születésnapját ünnepli, volt miből válogatnunk a mai kvízhez. Hajrá, töltsétek ki legjobb tudásotok szerint, és írjátok majd meg, hogyan sikerült!

Tesztünk egyébként március 17-én 15:00-kor élesedik, addig esetleg nézzétek meg, milyen lootokat kaptunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)