Hirdetés

15 éves a Grand Theft Auto III - te mire emlékszel még?

|

A Rockstar Games nyílt világú akciójátéka 15 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, és azonnal meghódította a játékosok szívét. Te emlékszel még rá? Teszteld tudásod a kvízünkkel!

Hirdetés

Sosem fogom elfelejteni, amikor először indítottam el a GTA 3-at. Ez volt az első játék, ami igazán lenyűgözött, a sorozat iránti rajongásom pedig azóta is tart.

Ez volt a Grand Theft Auto franchise első darabja, amelyben a felsőnézetes játékmódot valódi 3D-s világra cserélték. Számos év játéka díjat söpört be, és a maga 17 millió eladott példányával 2001 legjobban fogyó játéka lett. Egyesek minden idők legjobb játékaként tartják számon, és még ha ezzel nem is feltétlen ért valaki egyet, kétségtelen, hogy a Grand Theft Auto 3 egy korszakalkotó játék volt.

Ti játszottatok vele? Az élményeiteket írjátok meg kommentben, tudásotokat pedig tegyétek próbára a kvízben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)