Hirdetés

Kvíz: mennyit tudsz a Half-Life játékokról?

|

Ha már együtt ünnepeljük a Half-Life megjelenésének 25. szülinapját, akkor egy könnyű kis kvízzel emlékezzünk meg a legendáról.

Hirdetés

Az a legjobb a Half-Life játékokban, hogy még most is ugyanolyan élvezet őket játszani, mint régen, pláne a második részt és az Episode-okat. Az Episode 2 vége megalapozott a folytatásnak, ami ugye a mai napig nem készült el, be kellett érnünk a Half-Life: Alyx VR mókával (ami meg is csavarta az eddig ismert történet végét), azóta szintén csend honol e tájon.

Most viszont ünneplünk, hiszen 25 éves lett az első Half-Life játék, amelynek kapcsán most a Valve egy csomó érdekességgel és ajándékkal készült, érdemes mindent megnézni. És ha már pörög a nosztalgia, akkor egy rövid próbatétel vár most rátok, ha ott ültetek már annak idején a monitorok előtt Gordon Freeman első kalandját pörgetve (még a Sierra Entertainment logóját bámulva, ha emlékeztek).

Hirdetés

Az alábbi kvíz a rajongóknak könnyű lehet, de nem akartunk senkit megrémiszteni. Írjátok meg kommentben, hogy sikerült!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)