Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 2000 játékait?

|

Már rögtön az évezred elején rengeteg kiváló játék jelent meg, így nem is volt egyszerű kiválogatni a legjobbakat közülük.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, kik állták körbe a tábortüzet a Diablo II karakterválasztójában? Na és arra, hogy hány bátor kalandorral tölthettük meg csapatunkat a Baldur's Gate II: Legends of Amnban? Itt a remek alkalom egy kis tudástesztre.

Hirdetés

Az alábbi kvízben tíz olyan, kiváló játék található, amely 2000-ben jelent meg, és mindegyikhez egy-egy kérdés kapcsolódik. Sajnos nem tudtuk beválogatni az összes zseniális alkotást, ami ebben az évben debütált, de azért így is elég változatos műfajú címeket sikerült összegyűjtenünk. A hirdetéseket a jobb felső sarokban lévő X-szel tudjátok átugrani.

Hány pontot sikerült elérnetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)