Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 2001 játékait?

|

Elég mozgalmas esztendőről van szó, hiszen ekkor jelent meg az első 3D-s GTA, a Diablo II pedig kiegészítőt kapott.

Hirdetés

E heti kvízünkben a 2001-es játékok közül választottunk ki 10 olyat, aminek legalább a felével biztosan játszottak azok, akik már egy ideje ismerkednek az iparral. Valószínűleg van olyan, amit talán még a fiatalabb korosztály is gond nélkül megválaszol majd, viszont nem egyszerű összegyűjteni a maximális pontszámot.

Hirdetés

18 évvel ezelőtt olyan klasszikusok jelentek meg, mint például a Grand Theft Auto III, a legelső Max Payne, illetve a legendás Halo: Combat Evolved. Mozgalmas év volt, az biztos, és most elérkezett az idő, hogy megnézzétek, mi mindenre emlékeztek még. A hirdetéseket a jobb felső sarokban lévő X-szel tudjátok átugrani.

Hogy sikerült a kvíz? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)