Hirdetés

Kvíz: mennyire emlékszel a Call of Duty: Black Ops játékok kapcsán?

|

Minden jel azt mutatja, hogy a Call of Duty: Black Ops - Cold War bejelentésére a napokban sor kerül, ezért most egy kvízzel emlékszünk vissza, milyenek voltak a sorozat eddigi részei.

Hirdetés

Miközben az Infinity Ward szépen építgette a Call of Duty sorozat fő szálát, majd a Modern Warfare alsorozatot, színre lépett a Treyarch, mely a konzolexkluzív Call of Duty 3 után megalkotta a World at Wart, amivel kezdetét vette a Black Ops-történetszál. Már akkor is jelentős méretű költségvetésből dolgozhatott a csapat: az egyik főszereplő hangját Kiefer Sutherland adta, Viktor Reznovot pedig Gary Oldman szólaltatta meg.

Hirdetés

Az első játékok sztorija érdekes és élvezetes volt, aztán jött a Black Ops III egy teljesen kaotikus és abszurd kampánnyal, majd a Black Ops 4 kampány nélkül. Épp emiatt nem csak az egyjátékos módra kérdezünk rá, hanem vegyesen válogattunk a multiból, a zombis kampányokból és a Blackoutból is. Írjátok meg kommentben, mennyire jártatok sikerrel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)