Hirdetés

Kvíz: mennyire emlékszel a Grand Theft Auto IV-ből?

|

Tizenöt éve jelent meg a Grand Theft Auto IV - emlékszel még, mik történtek benne?

Hirdetés

Viszonylag gyorsan követte egymást a Grand Theft Auto III, a Vice City és a San Andreas, majd egy hosszabb kihagyás következett, amíg a Rockstar North kitalálta, hogyan készítsen egy igazán újszerű GTA-t az új generációra. 2008-ban visszatértünk Liberty City-be, ezúttal egy szerb háborús veterán, Niko Bellic szerepében, akit öccse rángatott bele minden szerencsétlen szituációkba. 

Persze Niko sem a legügyesebben terelgeti a saját sorsát, bosszúvágytól fűtötten tör előre, és közben mindenféle sötét alakoknak teljesít feladatokat. 

Hirdetés

2008. április 29-én jelent meg a HD-éra első játéka, amihez aztán két remek kiegészítő is készült. Ha emlékeztek még a történetre, indítsátok el e heti, 15 kérdésből álló kvízünket, aztán írjátok meg, hogy sikerült, mennyire voltatok eredményesek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)