Hirdetés

Kvíz: mennyire emlékszel a Grand Theft Auto V-ből?

|

Tízéves lett a Rockstar történetének legsikeresebb játéka, aminél nem is kell jobb alkalom ahhoz, hogy teszteld a memóriádat.

Hirdetés

Talán még a Rockstar Games sem látta előre, hogy a Grand Theft Auto V képében sikerül megalkotniuk minden idők egyik legjövedelmezőbb szórakoztatóipari termékét. Beszédes adat, hogy első megjelenésekor (2013. szeptember 17-ét írtunk ekkor) a kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra kiadott nyitott világú akció-kaland a premier napján 800 millió dollár bevételt hozott, és a harmadik napon már az 1 milliárd dolláros álomhatárt is átlépte.

A mai napig töretlen népszerűségnek örvendő GTA Online-nal együtt csomagolt alkotás 2014-ben ellátogatott az akkor újnak számító konzolgenerációra (PlayStation 4, Xbox One), rá egy évvel később pedig megszületett a PC-s változat, azon pedig nyilván senki sem lepődik meg, hogy tavaly PS5-re és Xbox Series X|S-re is megérkezett. Jelenleg több mint 185 millió eladott kópiával a második legkelendőbb játéknak számít a világon, csak a Minecraft előzi meg.

Hirdetés

A tízéves évforduló alkalmából felfrissíthetitek emlékeiteket az alábbi kvízzel, amin értelemszerűen azok teljesíthetnek majd jól, akik a Grand Theft Auto Online mellett szakítottak időt a Michael, Trevor és Franklin történetét felölelő kampányra is. Ha kihagytátok, a mostani megmérettetéstől függetlenül is pótoljátok, mert érdemes. A kvíz menete egyébként a szokásos: 15 kérdést teszünk fel kérdésenként 4-4 válaszlehetőséggel, ám ezek közül csak az egyik helyes. Miután a végére értetek, írjátok meg kommentben, hogy hány pontot sikerült elérnetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)