Hirdetés

Kvíz: mennyire emlékszel a Grand Theft Auto: Vice City-ből?

|

A San Andreas és a GTA III után a 3D-s trilógia talán legkedveltebb része következik: teszteld tudásod a GTA: Vice City-ből!

Hirdetés

Nem kell nagyon mélyre ásni az interneten, hogy lássuk, a játékosok igen nagy része szeretne visszatérni a Miamiról mintázott Vice City-be. Amíg a Rockstar erre nem ad lehetőséget egy új játékban, újra és újra elővesszük a 2002-es klasszikust, és Tommy Vercetti szerepében járjuk be ismét az ismerős utcákat.

Hirdetés

Bizonyára ti is jártatok arrafelé párszor, és valószínűleg nem lesz nehéz az alábbi, 15 kérdésből álló kvíz. Ha végeztetek, írjátok meg, hogy sikerült, és ne hagyjátok ki GTA III-as és GTA San Andreas-os kvízünket sem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)