Hirdetés

Kvíz: mennyire emlékszel a GTA: San Andreas sztorijából?

|

Ma 15 éve, hogy PC-re és Xboxra is megjelent a GTA: San Andreas. Tedd próbára tudásod, derítsd ki, mennyi maradt meg belőle!

Hirdetés

Bár sokak számára máig a Grand Theft Auto: Vice City a csúcs, tény, hogy a San Andreas volt a 3D-s éra legnagyobb, legtartalmasabb, legtöbb lehetőséget kínáló játéka. Felhizlalhattuk és lefogyaszthattuk CJ-t, szabadon tetováltathattuk és öltöztethettük, alakíthattuk a haját, csajozhattunk, kerékpározhattunk, graffitizhettünk, területeket foglalhattunk és akár úszhattunk is - ezekre nem vagy nagyon korlátozottan volt lehetőségünk korábban.

Hirdetés

Bár PlayStation 2-re már 2004-ben elérhetővé vált, a Rockstar szokásához híven váratta még más platformok játékosait, akik csak 2005. június 5-étől léphettek be San Andreasba. Akár akkor, akár később vágtatok bele a kalandba, tegyétek magatokat próbára 15 kérdésből álló kvízünkben, aztán írjátok meg, hány ponttal zártatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)