Hirdetés

Kvíz: mennyire emlékszel a Mátrix filmekre?

|

Hamarosan itt a folytatás, de rövid kvízünkkel most felelevenítheted az eddigi filmek fontos részleteit.

Hirdetés

December 23-án tér vissza a hazai mozikba a Mátrix feltámadások, úgyhogy még az ünnepek előtt vagy a kötelező karácsonyi körök lefutása után megnézhetjük, hogyan képzelte el Lana Wachowski a széria folytatását 18 évvel a Forradalmak után.

Még van idő újranézni a filmeket, amit pláne akkor ajánlott, ha az alábbi tudásteszt kérdései kifognak rajtatok.

Hirdetés

Tíz kérdés vár titeket, mindegyiknél egy válasz helyes. Ne aggódjatok, nem lesz nagyon nehéz, de legalább megtudhatjátok, érdemes-e feleleveníteni az eseményeket. Arra azért készüljetek, hogy a Mátrix-filmek nem maiak, néhány jelenet, megoldás megmosolyogtató lehet mai szemmel.

Na, hogy sikerült?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)