Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 1990 játékait?

|

Újabb időutazásra invitálunk benneteket, és ezúttal harminc évet megyünk vissza.

Hirdetés

Némi kihagyás után ismét hoztunk nektek egy olyan videojátékos kvízt, amiben a klasszikus alkotásoké a főszerep, így azoknak valószínűleg van egy kis előnyük, akik már 1990-ben pörgették a Dr. Mariót vagy a The Secret of Monkey Islandet. Ha később találkoztatok velük, még jobb, frissebbek az emlékeitek, és talán jobban fog menni a kérdések megválaszolása.

Természetesen ezek egyaránt szerepelnek a kvízben, de akadnak más jóságok is.

Hirdetés

A kvíz menete kifejezetten egyszerű, összesen tíz kérdést találhattok alább, melyekhez minden esetben négy válaszlehetőség tartozik. Válasszátok ki azt, ami szerintetek helyes, majd a végén láthatjátok, hány pontot értetek el. Lehet, hogy ahhoz, hogy a jó/rossz válaszokat mutassa a rendszer, frissíteni kell az oldalt. Hajrá!

Hogy sikerült?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)