Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 1991 játékait?

|

Ez az év is tartogatott olyan játékokat, amelyekből később jól ismert franchise-ok lettek.

Hirdetés

Folytatódik retro kvízsorozatunk az 1990-es kérdéssor után nem túl meglepő módon egy évet ugrottunk előre az időben. Már 1991-ben is rengeteg videojáték jelent meg, így bőven volt miből válogatni az alább található kvízhez.

Ezúttal olyan játékok kaptak helyet a kérdések között, mint a Sonic the Hedgehog, ami kifejezetten népszerű franchise még manapság is, illetve a Civilization, amihez az eltelt évek során több remek folytatás is érkezett.

Hirdetés

Tíz kérdés, négy válaszlehetőség, egy jó megoldás. Röviden és tömören ennyit kell tudni a mostani kvízünkről is, amiben ismét a klasszikus videojátékoké a főszerep.

Hány pontot sikerült szereznetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)