Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 1997 játékait?

|

Ebben az évben jelent meg például a Blizzard műfajteremtő ARPG-je, a legendás Diablo.

Hirdetés

Megjelenések terén bizony nem volt rossz éve a videojáték-iparnak 1997-ben, hiszen ekkor jelent meg egyebek mellett a Diablo, ami komor hangulatával és szórakoztató játékmenetével sokak kedvence lett. Ugyanebben az évben debütált a legelső Age of Empires is, de persze ezeken az alkotásokon kívül is voltak még ütős megjelenések, így bőven volt miből válogatni ehhez a kvízhez.

Hirdetés

A kvíz menete maradt a régi, tehát ismét adott tíz kérdés, és mindegyik esetében négy válaszlehetőség közül válogatva kell ráböknötök a helyesre. Így természetesen megvan az esélye annak, hogy tippeléssel is begyűjthettek pontokat, de nagy valószínűséggel többször is lesz olyan, hogy a kérdés elolvasása után rögtön tudjátok is a választ.

Hogy sikerült?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)