Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 2021 legjobb játékait?

|

Az év végéhez közeledve ideje végre számot adni a tudásotokról.

Hirdetés

Megoszlanak természetesen arról a vélemények, hogy mik voltak 2021 legjobb játékai, de mi most azért csak kiválasztottunk tíz olyan címet, melyek a kritikusoknál és a játékosoknál is sikeresen betaláltak. Tíz játék mellé pedig tíz kérdés is dukál.

A feladat a szokásos: összesen tíz kérdést kaptok, mindegyiküknél négy darab válaszlehetőséggel, ezek közül azonban csak és kizárólag egy a helyes megfejtés. Tessék szépen nekiesni a kérdéssornak, nem olyan nehéz azért a dolog, de van pár trükkös fejtörő is. Ha végeztetek a kvízzel, akkor természetesen a megszokott módon most is várjuk az elért pontszámokat lent, a kommentek között. 

Hirdetés

Nyugodtan lehet büszkélkedni, ha gond nélkül végiggyalogoltatok a kvízen, de persze nem csak a 10/10-es eredmények érdemelnek dicséretet. Jó játékot!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)